Stichting ReanimatieOnderwijs Zuid Oost brabant               
Reanimatie- en AED cursussen

Reanimatie-app

De Hartstichting heeft de Reanimatie App ontwikkeld, speciaal voor mensen die een reanimatiecursus hebben gedaan. Een handige app om kennis op te frissen. De app biedt ook ondersteuning bij het reanimeren en het bedienen van de AED. 

Download de Reanimatie App voor Android 
Download de Reanimatie App voor iPhone

Terug naar home

 Privacybeleid

SRO vindt de bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Daarom behandelen wij uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. We houden ons hiervoor aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hieronder leggen wij uit hoe wij dat doen.

Waarvoor verwerkt SRO uw persoonsgegevens

Wij gebruiken persoonsgegevens om inschrijvingen en betalingen goed te laten verlopen. Daarnaast verwerken wij uw gegevens voor het uitvoeren van de herhalingscursussen. 

SRO verwerkt persoonlijke gegevens als: naam, contactgegevens (privé en zakelijk) waaronder e-mailadres, geboortedatum  en telefoonnummer.

Bewaartermijn

SRO bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze verkregen zijn of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

 Beveiliging

 Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen die redelijkerwijs mogelijk zijn om uw  persoonsgegevens te beveiligen..